Automation+ е „Advanced Level“ партньор на KNX организацията и предлаганите от нас услуги свързани с проектиране, изграждане и програмиране на KNX системи стриктно следват стандарта и гарантират за качественото изпълнение и функциониране на проектите.

KNX Partner Number: 63641

KNX-certificate-basic

KNX-certificate-advanced

Automation+ е сертифициран дилър и инсталатор на американската фирма Control 4.
Control 4 е лидер в областта на домашната автоматизация, управление на конферентни зали и Board Rooms.

Използвайки Control4 посредством дистанционно управление и стенна клавиатура или сензорен екран, можете удобно да се свържете с жични и безжични устройства, което ви позволява да регулирате термостата, да стартирате музиката в къщата, да затворите щорите или гаражната врата, да изпълните много от тези действия в унисон. От цялостната линия за интелигентно осветление до аудио оборудването, термостатите, камерите, високоговорителите и други, продуктите на Control4 подобряват вашата сигурност, комфорт, удобство и забавление у дома.

Няколко поредни години Control 4 печели наградата Най-добра система за домашна автоматизация.

Automation+ е системен интегратор и доставчик на сервизни услуги на американската фирма VERTIV – лидер в областта на непрекъсваемите захранващи устройства -UPS, прецизна климатизация, комуникационни шкафове и системи за мониторинг.

VERTIV притежава в портфолиото си различни типове UPS според предназначението им, обхвата на мощността, възможността за парелна работа.

UPS-Vertiv   UPS-Vrtiv-EXS    UPS-Vertiv-APS

Нашият надежден партньор при автоматизацията на сгради

В областта на автоматизацията на сгради развитието на техническите възможности е практически неограничено. В партньорство с WAGO ние превръщаме неограничените възможности в правилното решение за вас.

С иновативните инженерингови решения и продукти на WAGO ние правим живота Ви лесен, удобен и лесно управляем.

WAGO предоставя на потребителите широка гама от свободно програмируеми контролери и разширителни модули, тъч панели, специализирани модули, релета, терминални блокове, клеми и компоненти за изработка на ел. табла.

Automation+ е сертифициран партньор на HDL за България. HDL е създадена през 1985г. и е световен доставчик в над 100 страни на оборудване в областта на домашната и сградна автоматизация.

HDL предлага решения в следните направления:

  • HDL KNX/EIB – домашна и сградна автоматизация
  • HDL Buspro – домашна и сградна автоматизация
  • HDL – Wireless – домашна автоматизация
  • HDL – Професионално театрално и сценично осветление

Продуктите и решенията на HDL са насочени към енергоспестяване, централизирано управление, комфорт и удобство, допълнителна сигурност.


S+S Regeltechnik  е иновативна немска компания, партньор на Automation+, която предлага широка гама от сензори, трансмитери, термостати, детектори и контролери за управление на климата в помещенията. Всички продукти на S+S Regeltechnik  са функционално тествани и калибрирани и отговарят на стандарти за безопасност, качество и устойчивост.

Сензорите и контролерите на S+S Regeltechnik са идеални за широк диапазон от отворени системни решения за инженеринг на съоръжения – от хоризонтални мрежи на полево ниво, включващи различни устройства, до вертикални мрежи с високо ниво на автоматизация и управление на системите.

Независимо дали става дума за Modbus, EnOcean, Wi-Fi или S-Bus, технологията на S+S Regeltechnikе отворена към всички текущи Bus-системи, използвани в индустрията за събиране и предоставяне на данни за съоръженията, изпълнявайки задачи като управление на разходите, баланс и централизирано наблюдение. Това улеснява непрекъснатата миграция към интегрирана архитектура на автоматизацията на най-съвременните съоръжения.

                     


Automation+ е дистрибутор и инсталатор на Ekinex® оборудване за домашна и сградна автоматизация. Продуктовата линия на Ekinex® олицетворява същността на дизайна „Made in Italy“, вниманието към детайла, най-съвременните технологии и иновации.

Ekinex® популяризира идеята за италиански дизайн, който не е просто естетическо изпълнение, а включва като основни елементи удобството за потребителя, лесно разбиране на функциите и балансирано и интелигентно прилагане на технологията.

Ekinex® предлага продукти и устройства по стандарта KNX за домашна и сградна автоматизация. Продуктите са тествани и сертифицирани, осигурявайки пълен контрол върху дома и сградите съгласно световния стандарт за автоматизация KNX.

      

www.ekinex.com

Technical Catalog

EAE Technology предлага иновативни решения за домашна и сградна автоматизация, а Automation+ има удоволствието да бъде техен официален дилър и инсталатор за България. Всички продукти са проектирани, разработени, произведени и тествани в седалището на фирмата в Истанбул, Турция. Всяко устройство преминава индивидуални тестове. Продуктите на EAE Technology са в съответствие с международните отворени стандарти KNX, DALI, TCP/IP и WiFi. EAE Technology е член на KNX асоциацията от 2012г.

KNX базираната система за управление на сгради предоставя безпроблемна централизирана интеграция от една точка на вашите системи за климатизация, осветление, вентилация и наблюдение.

DALI (Digital Addressable Lighting Interface) е протокол за данни, разработен съвместно от редица водещи производители на оборудване за осветление. Стандартният протокол на DALI осигурява по-лесно боравене със системите за контрол на осветлението и същевременно е конкурентоспособен по отношение на намаляване разходите за инсталация.

Решенията за „умен дом“ на EAE Technology улесняват живота ви с надеждни, интелигентни и лесни за употреба устройства. Само с едно устройство всеки в семейството ви може да контролира осветлението, щорите, термостатите, охраната на дома и на входа и др. Всички продукти на EAE Technology  може да видите и тествате в шоурума на Automation+.

 

              

iRoom предлага висококачествени и интелигентни стойки за Apple’s iPad™ и iPad mini™

Техните стойки превръщат вашия таблет Apple в стилен тъч панел за осветление, аудио и контрол на сигурността. Благодарение на функцията за заключване, iPad ™ може да бъде добре интегриран в конферентни зали, хотелски стаи или на търговски изложения. Уникалните характеристики като моторизирано отваряне и затваряне, моторизиран конектор за докинг станция или съобщение за състоянието на докинг станцията превръщат iDock на iRoom в идеално решение за почти всяко приложение.

iRoom е основана през 2008г. в Залцбург, Австрия. Automation+ е дилър на iRoom от 2016г.

       


Automation+ е официален дистрибутор на Akuvox  за България.

Akuvox предлага интелигентни интерком решения за различни сценарии, които обединяват редица технологии с широк обхват от приложения и могат лесно да се интегрират в други платформи, като система за сигурност, домашна автоматизация и телефонна система. Мисията на Akuvox е да се подобри живота на хората чрез по-добра комуникация, по-голяма сигурност и повече удобство.

Интелигентното решение на Akuvox за многофамилни жилища като апартаменти или многоетажни сгради предлага многостепенна сигурност от входа на сградата до дома, удобство и комфорт на живот с обществена комуникация и интеграция на умен дом.

Интелигентната Akuvox домофонна система на сградата спестява необходимостта от рецепционист. Интелигентният интерком във входа предлага множество начини за достъп, включително най-модерното разпознаване на лица, RF карти, QR код и индивидуални ключове.

Едно от най-големите предимства на интелигентния интерком на Akuvox е лесната му интеграция. Домофонът в лобито може да работи с външни цифрови системи, като например IP камери и управление на асансьора. Също така SIP интеркомът на входната врата в офиса може да се  свързва със системата за отчитане на времето на престой в сградата.

Интелигентни интерком продукти, произведени от Akuvox: домофони, монитори, IP телефони: